Mai mult -25% REDUCERE pentru noile înregistrări! Aplicați codul NEW25 pentru încă -25% din întreaga comandă.
  Cont   Favorite
Coș
coșul meu
Nu există produse în coșul de cumpărături

Despre noi

DESPRE NOI
Mania.ro face parte din brandul Mania - unul dintre principalele lanțuri de francize cu zeci de magazine moderne cu vânzare de produse outlet și second hand în Bulgaria. Compania dezvoltă trei activități principale - colectare, sortare și comercializare. Dispune de o bază mare de producție cu linie proprie de sortare.

CE NE FACE DIFERIȚI
Tratăm clienții noștri așa cum îi tratăm pe fiecare dintre angajații noștri - cinstit, corect și respectuos. Prin gama bogată de produse outlet și second hand de pe site și din magazinele noastre, contribuim la libertatea clienților noștri de a-și exprima stilul personal. Libertatea de a descoperi produse noi în fiecare zi, de a împărtăși emoții și experiențe.

ECHIPA NOASTRĂ
Suntem mândri de echipa noastră pentru că este formată din profesioniști cu experiență în comerțul cu îmbrăcăminte, competențe profilate și cu atitudine față de modă. Ceea ce ne unește este gândirea pozitivă și dorința de a învăța și de a ne îmbunătăți constant. Abordăm fiecare sarcină cu profesionalism și apreciem munca în echipă. Valorile noastre sunt cele care stau la baza succesului magazinelor Mania.