Mai mult -25% REDUCERE pentru noile înregistrări! Aplicați codul NEW25 pentru încă -25% din întreaga comandă.
  Cont   Favorite
Coș
coșul meu
Nu există produse în coșul de cumpărături

CONDIȚII GENERALE

CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI WEB MANIA.RO

Prezentele CONDIII GENERALE reglementeazrelaia dintre Mania Online EOOD [SRL cu asociat unic], denumitîn continuare "Mania Online", pe de o parte, i Utilizatorii site- urilor i serviciilor aflate pe domeniul mania.ro (numii mai jos Utilizatori/Utilizatorii), pe de alta parte.

„Mania Online” SRL cu asociat unic [EOOD] este o societate înregistratconform Codului Comercial al Republicii Bulgaria, având CUI 204847429, cu sediul i adresa de management: oraul Varna, Zona IndustrialVest, Fosta Fabricde Bere, Cldirea administrativ, et. 2, adresa de e-mail: support@mania.ro, Viber Telefon  viber icon +359 88 735 7430

"Mania Online" EOOD este înregistratca operator de date cu caracter personal i deine un Certificat de operator de date cu caracter personal nr. 433360.
V
rugm scitii integral Termenii i Condiiile publicate înainte de a utiliza informaiile i serviciile comerciale oferite de site-ul mania.ro (denumite în continuare Servicii/Serviciile). Prin accesarea site-ului mania.ro fiecare Utilizator se obligautomat srespecte termenii i condiiile descrise mai jos.

Acest document conine informaii despre activitățile Mania Online i termenii i condiiile generale de utilizare a Serviciilor oferite de Mania Online, care guverneazrelaia dintre noi i fiecare dintre Utilizatori.
Acceptarea Termenilor
i Condiiilor Generale este o condiie necesară și obligatorie pentru încheierea contractului între Utilizator i Mania Online.

Prin acceptarea Termenilor i Condiiilor Generale, Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor sale personale în baza contractului încheiat între el i Mania Online. Aceste date sunt numele, prenumele, adresa, numrul de telefon, adresa de e-mail, sexul etc. i sunt detaliate în Politica de confidenialitate.

SERVICII FURNIZATE

Art. 1. Serviciile prestate de „Mania Online” utilizatorului reprezintnite servicii ale comunității informaionale, în sensul Legii privind comerul electronic.
Art. 2. „Mania Online” este un magazin electronic, accesibil pe site-ul
mania.ro, prin intermediul cruia Utilizatorul are posibilitatea de a încheia contracte de vânzare-cumprare a bunurilor oferite de "Mania Online".

COMANDA

Art. 3. (1) Utilizatorii folosesc interfaa site-ului „Mania Online” pentru a încheia contracte de cumprare i vânzare a bunurilor oferite de „Mania Online” în magazinul electronic.
(2) Contractul de cump
rare i vânzare de bunuri se considerîncheiat din momentul în care comanda este confirmatde „Mania Online”.

(3) În cazul indisponibilității unui articol, „Mania Online” îi rezervdreptul de a completa comanda cu restul articolelor disponibile sau de a refuza întreaga comand. În acest scop, "Mania Online" este obligatsnotifice în prealabil Utilizatorul i, în urma deciziei acestuia, sexecute una dintre cele douopiuni.

Art. 4. (1) Atunci când selecteazunul sau mai multe bunuri oferite pe site-ul „Mania Online”, Utilizatorul trebuie sle adauge la lista sa de bunuri care urmeazsfie achiziionate.

(2) Este necesar ca Utilizatorul sfurnizeze detaliile pentru efectuarea livrrii i saleago metodde plata preului, dupcare Utilizatorul trebuie sconfirme comanda prin intermediul interfeei magazinului electronic.
(3) La plasarea unei comenzi, Utilizatorul prime
te un e-mail de confirmare a faptului ccomanda sa a fost acceptat. "Mania Online" nu îi asumrspunderea în cazul în care Utilizatorul s-a înregistrat cu un e-mail greit sau fals, sau mesajul a intrat în spam.

(4) Utilizatorul poate amâna livrarea comenzilor sale cu 1 sau 2 zile. În aceastperioad, Utilizatorul poate combina comenzile sale ulterioare, cu condiia ca adresa de livrare sfie aceeai.
(5) Îmbinarea comenzilor este posibil
numai prin intermediul funcionalității de pe site-ul web - la plasarea unei comenzi.

(6) Este posibilcombinarea comenzilor pentru care a fost selectato metodde platdiferit.

PREȚURI

Art. 5. (1) Preurile produselor oferite în magazinul online sunt cele indicate pe site-ul „Mania Online” în momentul comenzii, cu excepia cazurilor de eroare evident.
(2) Pre
urile nu includ TVA.
Art. 6. "Mania Online" î
i rezervdreptul de a modifica preurile produselor oferite în magazinul online în orice moment i frpreaviz, aceste modificri nu vor afecta comenzile deja confirmate.

Art. 7. (1) "Mania Online" poate acorda reduceri pentru produsele oferite în magazinul online, în conformitate cu legislaia bulgară și cu regulile stabilite de "Mania Online". Regulile aplicabile acestor reduceri sunt disponibile pe site în meniul Promoii. Reducerile pot fi acordate sub diverse forme, (de exemplu, promoii, reduceri de fidelitate, acordate individual, aleatoriu sau ca urmare a participrii la un concurs sau la un sondaj pentru clieni).

(2) Sunt posibile reduceri cumulative: o reducere cu o pictogrampromoională și o reducere care se activeazprin introducerea unui cod promoional valabil în câmpul "Cod promoional".
(3) Nu este posibil s
scriei i sacumulai mai mult de un cod promoional în câmpul "Cod promoional".

PLATA

Art. 8. (1) Utilizatorul poate plti preul produselor comandate folosind una dintre opiunile enumerate pe site-ul web la alegerea sa. Pe mania.ro este posibilplata în numerar la livrare i cu cardul de credit sau de debit.
(2) În cazul în care Utilizatorul alege op
iunea de livrare prin curier i plata prin ramburs, utilizatorul trebuie splteascpreul articolelor comandate împreuncu costul de transport indicat pe site-ul web la primirea bunurilor.

Art. 9. În cazul în care Utilizatorul alege o metodde platcare implicun terfurnizor de servicii de plat, Utilizatorul poate fi obligat srespecte termenii i condiiile i/sau comisioanele acestei tere pri.
Art. 10. "Mania Online nu va fi r
spunztoare daco metodde platcare implicun furnizor terde servicii de plateste indisponibilsau în alt mod nefuncionaldin motive care nu pot fi atribuite în vina „Mania Online”.

RENUNȚAREA LA CONTRACT ȘI SCHIMBUL/ÎNLOCUIREA

Art. 11. (1) Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contract în termen de 14 zile de la data acceptrii bunurilor de ctre Utilizator sau de ctre un ter, frdespgubiri sau penalități.
(2) În cazul în care Clientul a comandat mai multe articole
i îi exercitdreptul de retragere în temeiul art. 52 din Legea privind protecia consumatorilor pentru un singur produs i returneaznumai acel produs, în ceea ce privete restul articolelor, contractul dintre Client i Societate rmâne în vigoare, Clientul suportând costul serviciului de curierat pentru returnarea produsului (produselor), iar Societatea rambursând preul pltit pentru produsul (produsele) returnat(e). Costul serviciului de returnare prin curierat este o sumfixde 15,90 lei.

(3) Pentru a-i exercita dreptul prevzut de prezenta clauz, Utilizatorul trebuie sutilizeze serviciile companiei de curierat DPD. În acest scop este necesar:
(a) Utilizatorul trebuie s
se logheze în contul su, în seciunea "Comenzi i retururi", subseciunea "Retururi" i sselecteze dintre produsele aflate în perioada de retur pe cele pe care dorete sle returneze. Produsele pot fi din comenzi diferite.

(b) În pasul urmtor, Utilizatorul trebuie sintroducIBAN-ul contului în care dorete sprimeascbanii. Tot în aceastetap, Utilizatorul alege modul în care dorete sreturneze produsele - sapeleze la un curier la o adrespersonalsau sducprodusele la un birou DPD i respectiv sspecifice o adresdin lista de pe site. Prin apsarea butonului "Confirmare", Utilizatorul va finaliza cu succes procesul de returnare i va solicita automat returnarea. Informaiile despre cerere vor fi vizibile în Profil > Retururi > Istoric retururi.
(4) În momentul return
rii, bunurile trebuie sfie în aceeai stare în care au fost achiziionate, cu eticheta Mania original.

(5) „Mania Online” are dreptul de a amâna rambursarea pânla primirea produselor înapoi sau pâncând nu primete de la Utilizator dovada cacesta din urma trimis produsele înapoi, oricare dintre acestea se produce mai întâi.
(6) Suma pl
titpentru bunurile returnate va fi rambursatîn termen de cel mult 14 zile de la primirea transportului la biroul Mania Online.

(7) În cazul în care Utilizatorul nu-i îndeplinete obligaia prevzutla alin. (1) i (2) fra notifica „Mania Online” cu privire la întârziere i fra furniza un motiv valabil pentru aceasta, se considercă și-a retras declaraia de exercitare a dreptului de retragere.
(8) În cazul în care Mania Online va suporta costuri în leg
turcu executarea contractului i utilizatorul se retrage din contract, Mania Online are dreptul de a reine suma relevantpentru costurile suportate sau de a solicita plata acestora.

Art. 12. (1) "Mania Online" va rambursa Utilizatorului preul pltit de acesta pentru bunurile returnate prin transfer bancar/(2) "Mania Online" va rambursa prin transfer bancar numai în conturi bancare din România.

Art. 13. În cazul în care Utilizatorul returneazun produs cu drept de rambursare din orice motiv, preul care face obiectul rambursrii va fi redus cu valoarea reducerii primite i aplicate produsului i numai suma pltitefectiv va fi rambursabil.
Art. 14. (1) Utilizatorul î
i poate exercita dreptul de renunare la contract înainte ca comanda sa sfie predatunui curier pentru livrare, prin apel sau scris la formele de contact indicate pe site (telefon sau e-mail), dar numai în cazul în care comanda sa este cu platprin ramburs i nu a fost predatunui curier.

(2) Mania Online nu anuleazcomenzile în cazul în care acestea sunt pltite online în momentul comenzii sau se aflîn starea "La curier", indiferent de modalitatea de plat.

GARANȚII ȘI RECLAMAȚII

Art. 15. (1) Utilizatorul are dreptul de a depune o reclamaie privind orice neconformitate a bunurilor cu ceea ce a fost convenit/comandat, în cazul în care, duplivrare, se constatneconformități față de contractul de vânzare.
(2) „Mania Online” nu se face responsabil
pentru defectele care erau vizibile din imaginile i descrierea bunurilor de pe site.

(3) "Mania Online" nu se face responsabilpentru diferenele de culori ale produselor cu cele ale monitorului clientului, cauzate de diferenele naturale în reproducerea culorilor de ctre diferite modele de monitoare.
(4) "Mania Online" nu se face responsabil
pentru diferenele de dimensiuni ale bunurilor de pânla 2 cm.

(5) "Mania Online" nu se face responsabilpentru autenticitatea mrcii de pe bunuri care denotproductorul.
Art. 16. Orice neconformitate a bunurilor de consum cu contractul de vânzare care apare în termen de 6 luni de la livrarea bunurilor este considerat
ca existentla momentul livrrii, cu excepia cazului în care se dovedete clipsa de conformitate se datoreaznaturii bunurilor sau naturii neconformității.

Art. 17. Utilizatorul nu poate contesta conformitatea bunului de consum cu contractul de vânzare atunci când a cunoscut sau nu putea snu cunoascneconformitatea în momentul încheierii contractului; 18. (1) Utilizatorul are dreptul de a face o reclamaie cu privire la bunuri, indiferent dacproductorul sau comerciantul a acordat sau nu o garanie comercialpentru bunurile sau serviciile respective.

(2) Societatea oferbunuri second-hand i bunuri de desfacere în unități individuale, prin urmare nu este posibilînlocuirea articolelor returnate în cazul unei reclamaii cu acestea. Art. 19. (1) În cazul în care se depune o reclamaie pentru bunuri, Utilizatorul poate solicita rambursarea sumei pltite, înlocuirea bunurilor cu alte bunuri corespunztoare preului convenit sau o reducere de pre.

(2) Depunerea reclamaiilor se va face verbal la numrul de telefon pus la dispoziie de Mania Online sau în scris prin intermediul e-mail-ului pus la dispoziie, prin potsau depus la adresa societății.
(3). La depunerea unei reclama
ii, Utilizatorul va indica obiectul reclamaiei, modalitatea preferatde satisfacere a acesteia, respectiv suma solicitat, adresa, numrul de telefon i e- mailul de contact.

(4) La depunerea unei reclamaii, Utilizatorul trebuie sanexeze i documentele pe care se bazeazreclamaia, respectiv

1. Eticheta Mania originalcu numrul de identificare (ID) a produsului;
2. Procese verbale, acte sau alte documente care stabilesc sau dovedesc neconformitatea produselor sau serviciilor cu cele convenite;
3. Alte documente doveditoare cu privire la reclama
ia respectiv, în funcie de motiv i de sum.

Art. 20. (1) Depunerea reclamaiei cu privire la un anumit bun de consum poate fi fcutîn termen de 2 ani de la livrarea bunului, dar nu mai târziu de 2 luni de la constatarea neconformității cu cele convenite i dupexpirarea termenului de valabilitate.

(2) Termenul este sistat pe perioada necesarpentru ajungerea la un acord între vânztor i utilizator pentru soluionarea disputei.
(3) În cazul în care „Mania Online” oferit
o garanie comercialpentru bunuri, iar perioada de garanie este mai mare decât termenele pentru formularea unei reclamaii în temeiul alin. 1, reclamaia poate fi depuspânla expirarea garaniei comerciale.

(4) Depunerea reclamaiei nu exclude promovarea unei cereri în instanță.
Art. 21. (1) Mania Online
ine un registru al reclamaiilor depuse de Utilizatori. Utilizatorului i se trimite un document la adresa de e-mail furnizatde acesta, în care se indicnumrul de reclamaie din acel registru i tipul de bunuri.
(2) În cazul în care "Mania Online" satisface reclama
ia, aceasta emite un certificat în acest sens, care se întocmete în douexemplare, i furnizeazun exemplar utilizatorului.
Art. 22. (1) „Mania Online”, în cazul în care reclama
ia este întemeiat, va avea grija adocerii produsului pentru utilizatori în conformitate cu contractul de vânzare în cadrul perioadei de o lun, începând din data depunerii reclamaiei de ctre Utilizator.
(2) În cazul în care produsul nu este reparat sau remediat dup
expirarea termenului prevzut mai sus, Utilizatorul este îndreptățit sdesfaccontractul i s-i fie restituitsuma pltitsau ssolicite reducerea preului produsului respectiv, potrivit art. 114 din Legea privind protecia consumatorilor.
(3) Aducerea produsului pentru utilizatori în conformitate cu contractul de vânzare este gratuit
pentru Utilizator. Acesta nu datoreazcheltuieli pentru expedierea produsului pentru utilizatori sau pentru materiale i munc, ocazionate de reparaie i nu trebuie ssuporte inconveniene semnificative.
Art. 23. (1) În cazul în care produsul pentru utilizatori nu este în conformitate cu contractul de vânzare
i când Utilizatorul nu este satisfcut de soluionarea reclamaiei, acesta are dreptul de a alege între unele dintre urmtoarele posibilități:
1. Desfacerea contractului
i restituirea sumei pltite de utilizator;
2. Reducerea pre
ului.
(2) Utilizatorul nu poate pretinde restituirea sumei pl
tite sau reducerea preului produsului, când comerciantul îi exprimacordul sfie efectuatînlocuirea produsului cu unul nou sau repararea produsului în termen de o lundupdepunerea reclamaiei de ctre utilizator.
(3) Comerciantul este obligat s
satisfaccererea de reziliere a contractului i srestituie suma pltitde ctre utilizator în situaiile în care dupce a satisfcut trei reclamaii ale utilizatorului prin reparaia unuia i acelai produs, în termenul de garanie, se produce înco neconformitate a produsului cu contractul de vânzare.
(4) Utilizatorul nu poate pretinde desfacerea contractului dac
neconcordana produsului pentru utilizatori cu contract este nesemnificativ.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Art. 24. (1) Drepturile de proprietate intelectualasupra tuturor materialelor i resurselor aflate pe site-ul web „Mania Online”, inclusiv bazele de date disponibile, sunt protejate în temeiul Legii privind drepturile de autor i drepturile conexe, aparin „Mania Online” sau persoanei desemnate în mod corespunztor care a cedat dreptul de utilizare ctre „Mania Online” i nu pot fi utilizate cu înclcarea legii aplicabile.

(2) În cazul copierii sau reproducerii de informaii în afara domeniului permis, precum i în cazul oricrei alte înclcri a drepturilor de proprietate intelectualasupra resurselor „Mania Online”, „Mania Online” are, de asemenea, dreptul de a solicita despgubiri pentru daunele

directe i indirecte suferite în totalitate.
(3) Cu excep
ia cazului în care se convine în mod expres, Utilizatorul nu poate reproduce, modifica, terge, publica, distribui sau dezvlui în alt mod resursele de informaii publicate pe site-ul „Mania Online”.
Art. 25. (1) "Mania Online" se oblig
sdepuntoate diligenele i eforturile necesare pentru a se asigura cUtilizatorul poate accesa în mod ordonat serviciile furnizate.
(2) "Mania Online" î
i rezervdreptul de a suspenda accesul la serviciile furnizate. "Mania Online" are dreptul, dar nu i obligaia, la discreia sa, de a terge resursele informaionale i materialele postate pe site-ul su.

ÎNCETAREA ȘI REZILIEREA CONTRACTULUI

Art. 26. „Mania Online” are dreptul, la discreia sa, frstrimitpreaviz, srezilieze unilateral contractul, în cazul în care constatcserviciile prestate se folosesc în înclcarea prezentelor condiii generale, în înclcarea legislaiei Republicii Bulgaria i a bunelor moravuri.
Art. 27. „Mania Online” are dreptul de a rezilia contractul de achizi
ie cu un Utilizator care nu a reuit sridice de 3 /trei/ ori consecutiv i/sau nu a acceptat livrrile efectuate prin plata ramburs la adresele indicate de acesta - adresa personalsau adresa biroului firmei de curierat care îndeplinete comenzile. Rezilierea contractului se face prin anularea oricrei comenzi ulterioare efectuate i cu opiunea plata prin ramburs de ctre acelai Utilizator.
Art. 28. Un Utilizator care anuleaz
/anuleazsistematic comenzile în modul descris la art. 14 i/sau care în mod sistematic nu ridicde la un birou DPD i/sau nu acceptcomenzile la adresa indicatde acesta poate fi restricionat temporar sau permanent de ctre „Mania Online” de la plasarea comenzilor cu plata prin ramburs. Prin "sistematic" se înelege trei sau mai multe comenzi anulate/refuzate (în afara cazurilor de refuz în conformitate cu art.14 alin. 11 din prezentele Condiii Generale) i/sau comenzi care nu au fost ridicate de la un birou DPD, i/sau comenzi care nu au fost ridicate la adresa proprie, consecutive sau nu i indiferent de frecvena i valoarea fiecreia dintre ele.
"Mania Online" va avea, de asemenea, drepturile de mai sus în ceea ce prive
te un Utilizator care are comenzi cu o adresde livrare sau un numr de telefon care se potrivete parial sau integral cu adresa de livrare sau se potrivete integral cu numrul de telefon al unui alt Utilizator, care anuleaz/refuzîn mod constant comenzile în modul descris la art. 14 i/sau nu colecteazcomenzile de la un birou DPD i/sau nu acceptcomenzi la propria adres.
Art. 29. Cu excep
ia cazurilor în care se prevede în prezentele Condiii generale, contractul dintre pri va înceta, de asemenea, la încetarea operaiunilor „Mania Online” sau la încetarea întreinerii site-ului web.
Art. 30. Cu excep
ia cazurilor menionate mai sus, oricare dintre pri poate rezilia prezentul contract prin notificarea celeilalte pri cu o sptmânînainte, în cazul în care aceasta nu îi îndeplinete obligaiile asumate prin contract.
Art. 31. Forma scris
a contractului se considerrespectatprin trimiterea unui mesaj prin pota electronic(e-mail), prin apsarea unui buton electronic pe o pagincu coninut completat sau selectat de Utilizator sau prin bifarea unei csue (check box) pe site-ul web etc., atâta timp cât declaraia este înregistrattehnic într-un mod care spermitreproducerea acesteia.

CLAUZA DE SALVGARDARE

Art. 32. Prile declarcîn cazul în care una/unele dintre clauzele contractuale ale prezentelor Condiii generale se dovedete a fi invalid/e, acest lucru nu va da naterea invalidității întregului Contract, a altor clauze sau a prilor contractului. Clauza invalidva fi schimbatde ctre normele imperative ale legii sau de ctre practica stabilit.

MODIFICAREA CONDIȚIILOR GENERALE

Art. 33. Condiiile generale actualizate sunt disponibile la urmtorul link: https://mania.ro/ term-and-conditions.

DREPTUL APLICABIL

Art. 34. Privind problemele nereglementate prin prezentele Condiii generale, se vor aplica prevederile legislaiei în vigoare a Republicii Bulgaria.

ALTELE
Art.
35. Prezentele Condiii generale se aplicvânzrii de bunuri ctre Clienii finali pentru

uzul personal al acestora. „Mania Online” nu vinde bunuri prin intermediul platformei sale mania.ro ctre persoane juridice i, în consecință, nu emite facturi ctre persoane înregistrate în scopuri de TVA.

Art. 36. Societatea oferarticole pe teritoriul altor state membre ale UE, iar preul unui articol poate varia de la un stat membru la altul, în funcie de costurile de procesare i transport al comenzilor.

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate se face la adresa indicatde Utilizator sau la un birou de curierat pentru livrare pe teritoriul Republicii România. Livrarea se face pe cheltuiala Utilizatorului, cu excepia cazului în care se indicîn mod expres altfel pe mania.ro. Livrarea la o adresă sau la un birou de curierat costă 15,90 lei și durează până la 3 zile lucrătoare. Livrarea este gratuită la adresa sau la biroul de curierat indicat de Utilizator pentru comenzi mai mari de 200 lei, achitate online în momentul comenzii.

Înainte de a trimite bunurile comandate, Mania Online are dreptul de a contacta Utilizatorul la numrul de telefon furnizat de acesta pentru a clarifica detaliile comenzii i/sau ale livrrii. "Mania Online" nu se face responsabilpentru neexecutarea unei comenzi în cazul în care Utilizatorul a furnizat date personale false, incomplete i/sau inexacte, inclusiv în cazul în care Utilizatorul a furnizat o adressau un numr de telefon incomplet, inexact sau fictiv. Livrarea se efectueazîn condiiile descrise în cadrul fiecrei opiuni de livrare din modulul de interfață a comenzii. În situaii excepionale, Mania Online îi rezervdreptul de a prelungi perioada de livrare, informând Utilizatorul mania.ro, în timp util.

"Mania Online îi rezervdreptul de a modifica în orice moment modalitățile de livrare i de platdisponibile i/sau termenii acestora, prin publicarea pe site-ul su web a modalităților de livrare i de platdisponibile, frnicio altnotificare.

ÎNREGISTRAREA ȘI IDENTIFICAREA

"Mania Online" identificUtilizatorii Site-ului prin stocarea fiierelor jurnal pe serverul

mania.ro i a adresei IP a Utilizatorului.
"Mania Online" are dreptul de a colecta
i utiliza informaii despre Utilizatori pe baza i în scopul executrii contractului încheiat cu Utilizatorul, în condiiile generale în vigoare. Informaiile prin care persoana poate fi identificatpot include numele, prenumele, adresa, numrul de telefon, adresa de e-mail i sexul, precum i orice alte informaii pe care persoana le furnizeazîn mod voluntar la înregistrare. Informaiile includ, de asemenea, orice alte informaii pe care Utilizatorul le introduce, le utilizeazsau le furnizeazatunci când utilizeazServiciile furnizate de Mania Online.
"Mania Online va ac
iona cu atenia cuvenită și va fi responsabilpentru protecia informaiilor utilizatorului fcute cunoscute de ctre acesta în legturcu înregistrarea, cu excepia cazurilor de forță major, caz fortuit sau acte ru intenionate ale unor tere pri. În formularul de înregistrare completat de Utilizator la înregistrare, „Mania Online” va indica, caracterul obligatoriu sau voluntar al furnizrii datelor i consecinele refuzului de a le furniza. "Mania Online" poate dezvlui datele cu caracter personal ctre teri numai în cazurile i în circumstanele prevzute de lege sau dupobinerea consimțământului expres al Utilizatorului.
Utilizatorul se poate înregistra prin completarea formularului electronic de înregistrare corespunz
tor, accesibil în timp real (on-line) pe internet pe site-ul "Mania Online", i prin acceptarea Termenilor i condiiilor generale.
Prin ap
sarea butonului "Înregistrare", care are efectul unei confirmri scrise a Termenilor i condiiilor generale, utilizatorul face o declaraie electronicîn sensul Legii privind documentele electronice i semntura electronic, prin care declarca luat cunotință Termenii i condiiile generale i Politica de confidenialitate, le acceptă și se angajeazsle respecte. "Mania Online" poate stoca în fiierele jurnal (log-files) de pe serverul su adresa IP a Utilizatorului, precum i orice alte informaii necesare pentru a-l identifica i pentru a reproduce declaraia electronicde acceptare a Termenilor i Condiiilor Generale i a Politicii de Confidenialitate în cazul unui litigiu juridic. Textul Termenilor i Condiiilor Generale i al Politicii de Confidenialitate sunt disponibile pe Internet pe site-ul „Mania Online” într-o maniercare permite stocarea i reproducerea acestora.
La completarea cererii de înregistrare, Utilizatorul este obligat s
furnizeze date complete i corecte privind identitatea ca persoanfizică și alte date cerute de formularul electronic al "Mania Online", precum i sle actualizeze în termen de 7 (apte) zile de la modificarea acestora. Utilizatorul declarceste de acord sfurnizeze datele cu caracter personal astfel solicitate, prin care garanteazcdatele pe care le furnizeazîn procesul de înregistrare sunt adevrate, complete i exacte i le va actualiza cu promptitudine în cazul în care acestea se modific. În cazul furnizrii de date false, „Mania Online” va avea dreptul de a rezilia sau de a înceta imediat i frnotificare prealabilfurnizarea Serviciilor, precum i meninerea înregistrrii Utilizatorului.
Utilizatorii se pot înregistra pe Site prin unul dintre urm
toarele mijloace: prin intermediul contului lor de Facebook, prin intermediul contului Google, prin intermediul contului Apple sau prin e-mail.
La înregistrare, Utilizatorul prime
te un nume de utilizator unic, care este adresa de e-mail furnizatde Utilizator, i o parolpentru a accesa serviciile disponibile prin intermediul site- ului „Mania Online”. Numele de utilizator cu care se înregistreazutilizatorul nu îi conferacestuia alte drepturi decât dreptul de a utiliza acel nume de utilizator în cadrul magazinului electronic „Mania Online”. Utilizatorul este obligat sia toate msurile i grija necesare în

mod rezonabil pentru a-i proteja parola, precum i snu o faccunoscutterilor i snotifice imediat Mania Online în cazul accesului neautorizat, precum i în cazul probabilității i suspiciunii unui astfel de acces. Utilizatorul se face responsabil i îi asumriscul pentru protejarea parolei sale, dar i pentru toate activitățile pe care le face el sau pe care le fac persoanele tere în numele su, prin folosirea parolei.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL OBIECTIVE

"Mania Online" colectează și utilizeazinformaii în scopul: • îndeplinirii obligaiilor sale contractuale față de utilizatori • marketingul direct

"Mania Online" prelucreazdatele cu caracter personal ale utilizatorilor în baza contractului încheiat între Utilizator i "Mania Online".

Prin înregistrarea pe site-ul web "Mania Online", Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de ctre "Mania Online" în scopuri de marketing direct prin marcarea unei csue de bifare separate. Utilizatorul îi poate retrage în orice moment consimțământul dat prin marcarea csuei de bifare aflatla adresa mania.ro.

Datele cu caracter personal ale Utilizatorului sunt stocate pentru o perioadde 5 ani de la încetarea bazei contractuale pentru stocarea acestora.

Toate informaiile referitoare la datele cu caracter personal prelucrate de Mania Online se regsesc în Politica de confidenialitate a mania.ro.

ORGANELE CE REGLEMENTEAZĂ ACTIVITATEA

Organele ce reglementeazactivitatea :”Mania Online” sunt Comisia pentru protecia drepturilor consumatorilor i Comisia pentru protecia datelor personale, cu urmtoarele date de contact:

Pentru Comisia pentru protecția drepturilor consumatorilor

• Site web: https://kzp.bg/kontakti
• tel.: 0700 111 22
• email: info@kzp.bg
• adresa: ora
ul Sofia, piaa Slaveykov, nr. 4А, et. 3, 4 i 6

Pentru Comisia pentru protecția datelor personale:

• Site web: https://www.cpdp.bg/
• tel.: 02/91-53-518
• email: kzld@cpdp.bg
• adresa: Sofia 1592, bd. "Prof. Tsvetan Lazarov" nr. 2

LITIGII

Utilizatorii pot folosi Platforma Europeanpentru soluionarea on-line a litigiilor (ОРС), disponibilla adresa: https://ec.europa.eu/odr / - - portalul unic de acces ce permite utilizatorilor i comercianilor din UE ssoluioneze litigiile aprute între ei. Soluionarea alternativa litigiilor /SAL/ dintre utilizatori i comerciani este o procedurextrajudiciarde împcare, bazatpe principiul de bun-voie. Comisiile comune de împcare ajutla atingerea înelegerii dintre utilizatori i comerciani în cazul litigiilor aprute cu ocazia contractelor de

punere la dispoziie a anumitor servicii.
Comisiile comune de împ
care sunt stabilite pe principiu regional, iar comisia competentpentru soluionarea litigiilor dintre „Mania Online“ i Utilizatorii, este Comisia generalde împcare cu sediul în Varna i raza de aciune districtul Varna, districtul Dobrich i districtul Silistra; Lista consolidata entităților SAL recunoscute din statele membre ale Uniunii Europene poate fi consultatla adresa https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm? event=main.adr.show

Termenii i condiiile au fost actualizate ultima datla ...........