Cont   Favorite
Coș
coșul meu
Nu există produse în coșul de cumpărături

Bascheți

BIANCA DI

Produs Outlet
Mărime
38
Stare
Preț recomandat de furnizor
27680 lei
Preț MANIA
23590 lei
Economisiți
-14.78%
Vândut
Sex: Femeie
Culoare: Negru
Anotimp: Primăvară /Toamnă
Compoziţie: Piele naturală
Descriere: Dimensiunea etichetei - 38 Produs nou cu etichetă.

Livrare la o adresă sau la un birou Speedy.

Prețul de livrare al unei comenzi către adresa clientului sau către depozitul DPD este de 15.90 lei (indiferent de numărul de produse sau de greutatea coletului) Termenul de livrare este de până la 3 zile lucrătoare. Modalități de plată - cu cardul, PAYU sau ramburs la livrare. Urmăriți comanda dvs. în meniul „Comenzi”.

Livrare la magazinul Mania.

Livrarea la un magazin din lanțul Mania este gratuită. Valabil doar pentru achiziții plătite în avans cu cardul sau prin E-pay. Vezi adresele și programul de lucru al magazinelor

Fiecare client are dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile de la data primirii. Partea de jos a setului de lenjerie intimă - chiloți, boxeri și slipi nu fac obiectul returului și/sau schimbului. Produsele care se returnează trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

    să fie în starea în care au fost achiziționate, fără a fi tratate în vreun fel, să aibă eticheta Mania originală. Returul trebuie să conțină un formular de returnare completat.

Costul returnării unui produs este suportat de client. Suma plătită pentru produsele returnate va fi rambursată în cel mult 14 zile de la primirea coletului la sediul nostru.

oferte similare

de la aceeași marcă

BIANCA DI
BIANCA DI
2 produse disponibile
vizualizați